Къци си купил женски маратонки, за да не го разпознаят

Участието на Къци Вапацаров в „Маскираният певец“ поднесе огромна изненада на панела и зрителите, които до последно подозираха, че зад маската на Бебето се крие рап звездата Криско. Актьорът призна, че толкова се вживял в ролята, че дори си купил женски розови маратонки, с които да ходи на репетиции и дори никой от екипа да не се усъмни, че е мъж.

„За мен беше огромно удоволствие. Това шоу е велико и си личи с какво удоволствие участвам. Беше изключително предизвикателство, тъй като в предходния сезон бях мъж, а тази година Маги ми се обади с идеята да направя женски образ. Азис ме разкри заради „водомерите“ (коленете), но до последно феновете във фейсбук страницата на шоуто бяха разколебани. Имаше предположения за Криско, Рачков, Миленита, Мая Бежанска, Кристина Патрашкова.“

Къци разказа, че никой от близките му не го е подозирал. Когато познати са го питали, винаги е отговарял, че първи сезон, в който той е участвал, е бил по-готин, за да ги заблуди.

„Маската беше превъзходна. Благодарен съм на Кремена Халваджиян. За мен беше удоволствие да вдъхна живот в Бебето. От време на време се преструвах на Рачков, но бях ограничен в движенията, защото в нея трудно се диша – през две малки дупчици на ноздрите на маската.В „Като две капки вода“ емоциите на сцената са подобни, но удоволствието е, че пееш това, което можеш, което ти харесва и си си ти“ – призна Къцамун, какъвто прякор му даде Фънки.

Къци е категоричен, че шоуто е много забавно, но коварното е, че, за да промениш гласа си и да не бъдеш разпознат, го изкривяваш и дори професионалните музикални изпълнители не са съвсем в свои води.