Къци, Слави, Иван и Андрей: Кой ще заеме мястото на Цитиридис в bTV?

Само преди дни Николаос Цитиридис съобщи, че bTV спира шоуто му след 4 години на екран. „Край!“, тази дума употреби той, за да е ясно, че не става въпрос за рекламен трик или някаква шега. Шоуто ще има своето последно издание следващата седмица, с което водещият и екипът му ще си кажат довиждане със зрителите.

Реакциите към тази новина се оказаха доста разнопосочни.

„Браво! Явно БТВ можело да мисли от време на време“, „Това трябваше да стане още след първото предаване“, „В 7/8ми има място…“, такива са кратките реакции на зрителите, които не харесваха Цитиридис и шегите му, а те не са никак малко.

Има и такива, разбира се, които харесват формата на шоуто и пожелават успех на младия водещ. Някои дори го съветват да започне да излъчва в YouTube, но такъв голям екип, какъвто е този на шоуто, едва ли ще може да се издържа единствено от приходи от формата за видео споделяне, и то разчитайки единствено на български зрители.

Разбира се, версиите за това кой ще заеме мястото му, са много и тепърва ще се развихрят. Една от тях е, че bTV ще покани самият Къци Вапцаров да се завърне в шоу ефира. А според друга ще видим на негово място продуцентите в bTV Иван и Андрей.

Previous post Феновете на „Съдебен спор“ недоволни от новата водеща
Next post Гущерова с голяма промяна в себе си през последните месеци