Легендата Том Джоунс взима виагра

Легендарният изпълнител сър Том Джоунс сподели, че използва виагра и каза, че е нормално човек да си помага.

80-годишната звезда даде едночасово интервю за подкаста на комика Марк Марон. В отговор на въпрос за интимния си живот певецът каза: „Засега всичко е наред. Винаги има виагра. Нормално е да си помагаме тук-там. Няма нищо срамно в това, когато си на 80 години. Трябва да правим това, което е нужно“.

На въпрос за невероятния си младежки глас, който остава непроменен с възрастта, Джоунс отговори: „Странно е да съм на 80, а гласът ми все още да е като на тридесетгодишен, това е голямо нещо, защото по-възрастните певци губят контрол върху гласа си“.

Преди дни в друго интервю Джоунс сподели, че преди няколко години много се ядосал на лекаря си, който го посъветвал на тази възраст да прекрати концертната си дейност и сценичните си участия. Джоунс имал инфекция, която била излекувана с антибиотици.

„Тогава лекарят ми каза: Ти си на 78 години, не трябва да тичаш по сцената, нали?!“ Джоунс сподели, че и тогава , и сега се чувства прекрасно. „Не бива да забавяш темпото, това убива“, убеден е музикантът.