Лео Бианки обеща на Миро от „Биг Брадър“: Ще се грижа за сина ти!

Лео Бианки написа трогателни думи към внезапно издъхналия си приятел Миро от „Биг Брадър“.

Двамата са много близки от 2005 година, когато се запознават. Италианецът публикува обща снимка в социалната мрежа и опита да облече в думи болката по приятеля си:

′′БАТЕ БАТЕ „… това са думите, които винаги сме казвали!! срещнахме се през 2005 г. и от този момент останахме приятели и винаги си помагахме! Винаги си давал сърцето си да помагаш на другите, винаги си подавал ръка на нуждаещите се. Сега ще останеш съобщенията ни в чат, телефон и някаква гласна, която никога няма да ми позволи да забравя гласа ти!! Беше „страхотен„ брат, точно както в онази реалност, която ни направи приятели и никога не мога да мразя, дори след загубата на финала, точно срещу теб, защото заслужи този финал, но не заслужаваше края на живота!!

Знайте, че ние ще се погрижим за Кейт и вашето дете, ако има нужда… сега почивайте в мир…. и не забравяйте…. да спечелите тази реалност означава да спечелите любовта на много хора и италиански приятел!!

ТИ ЩЕ БЪДЕШ НАШИЯТ ГОЛЯМ БРАТ!!

БАТЕ БАТЕ… липсваш ми и знай, че няма да те забравим.. и ти обещавам, че както всеки капитан на футболния му отбор прави всяка игра, която играем, ще бъде посветена на теб и огромното ти сърце, което имаше… това сърце, което може би беше твърде голямо… наистина ПРЕКАЛЕНО МНОГО!!! Почивай в мир!“