Лепа Брена проговори за срещите си с Ванга, идвала два пъти

Легендата на сръбската музика Лепа Брена проговори за срещите си с петричката пророчица Баба Ванга. Това стана по време на участието на хитовата певица в телевизионно шоу.

Брена и съдружникът й в музикалната компания „Гранд продакшън“ Саша Попович са отишли при Ванга в Петрич в разгара на кариерата на фолкзвездата в бивша Югославия. Тогава те не повярвали на предсказанията на феномена от Рупите.

„Вторият път, когато тя ми гадаеше, беше когато пях на концерти в България. Тогава ми казаха, че трябва да отида при Баба Ванга. Когато си много млад, се страхуваш от това, което бъдещето крие за теб. Предната вечер спах на захар, защото ми казаха, че трябва. Опитвах се да се обличам скромно, за да не ме разпознават. Когато отидох при баба Ванга, тя ми каза: „Ти Лепа Брена ли си? Преди пет години описах, че ще се появиш и ще слезеш от небето”. Жена със сребристо руса коса и че хората в България ще те обичат като своя. ”, разказа музикалната легенда.

Пророчицата продължила с предсказанията си, предадени дословно от певицата.

„Ще се омъжиш за мъж, който ще носи бяла униформа. Ще построите и голяма къща, където ще бъдат заедно всички, които пеят и свирят, и ще раждате само мъжки деца, няма да имате момичета. В зрелите си години ще вършиш фантастични работи“”, сподели още Лепа Брена и допълни, че всичко, което й е предрекла Ванга, се е сбъднало.

Previous post Знаехте ли как се казва?! Вижте истинското име на Емануела
Next post Джизъса глези клиенти с масажи, върти спа център с жена си