Лидия Инджова блесна в сериал на Netflix

Чаровната актриса Лидия Инджова се разписа с участие в сериал на стрийминг гиганта Netflix. Звездата от „Дяволското гърло“ влезе в каста на втори сезон на Capitani – първата продукция на платформата от Люксембург.

За постижението се похвали самата красавица с публикация в социалните мрежи. „Не мога да повярвам! Приключиха три откачени месеца, изпълнени с невероятни събития! Благодарна съм, че работя с толкова прекрасни хора и че съм част от „Съни бийч“ и Capitani“, написа в Инстаграм тя.

Capitani е криминална драма, създадена от Тиери Фабер, Ерик Ламен и Кристоф Вагнер. От 11 февруари тази година сериалът е в каталога на Netflix. Историята започва, след като полицията намира труп на 15-годишната Джени Енгел в гора край малък град. Местните власти викат на помощ инспектор Люк Капитани (Люк Шилтц). Негов пръв помощник е младата полицайка Елза Лей (Софи Музел). По време на разследването двамата разбират, че нещата не са както изглеждат и че местното население крие тайна, която има връзка със случая.

Не е изненада, че Инджова е успяла да очарова екип на продукция зад граница. През последните години тя живее в Брюксел със съпруга си Филип, който пък е родом от Люксембург.

Междувременно родните телеманиаци тръпнат в очакване да видят актрисата отново като археоложката, преквалифицирала се в дилър, Дарина във втори сезон на романтичната комедия „Съни бийч“.

„Дарина – това съм аз, така да се каже. Всеки герой по някакъв начин е повод да проявим себе си. Това, което актьорът е като човек, да го прояви в ситуации, които невинаги има възможност да изживее в реалния си живот. Затова Дарина с нейните емоции, въжделения, импулси… Това съм аз. Това, което ни различава, е начинът, по който действаме. Тя взима доста радикални решения, които зрителят още не е видял, но образът ще се развива тепърва. Много съм вложила от себе си. И няма как иначе, образът не би бил пълнокръвен“, сподели Лидия.

Previous post Дъщерята на Азис поиска нещо и го вбеси
Next post Луиза Григорова се бори с коварен проблем