Лилия Стефанова стана майка, докато мъжът й оцелява в Украйна

Тези дни първата си рожба прегърна певицата от „Ку-Ку Бенд“ Лилия Стефанова. 32-годишната брюнетка все още не е обявила радостната новина в социалната мрежа.

Но това разкри в интервю нейният съпруг – депутатът от ИТН Станислав Балабанов, пише Хотнюз. Радостната новина го споходила чак в Украйна, където ракетен удар се е взривил на 200 метра от българската делегация начело с премиера Кирил Петков. В същото време в България жена му радила първородното им дете – момиченцето Зара, сподели щастливия татко в ефира на „Тази събота и неделя“ по bTV.

„Точно преди да започне нашата операция по завръщането ни от Украйна, се случи нещо критично. Преди повече от 24 часа имаше сигнали за тревоги от ракетни удари и около 6 часа следобед вчера поразиха Киев. Едната се взриви на 200 метра от нас. Ние бяхме с кортежа и чакахме да се качим на влака за Полша. Всички изчакахме за момент, за да бъдем сигурни, че ще е безопасно да пътуваме във влака. Предложиха ни вариант да останем в бомбоубежище на на ЖП гарата, но се качихме във влака.

Следващият половин час бяха най-дългите 30 минути в живота ми, без осветление, без светлина влакът тръгна в посока ракетния изстрел, тъй като това беше маршрутът ни. Нямахме информация дали руските сили няма да решат да стрелят по други цели, както преди дни стреляха по ЖП гари“, разказа Балабанов.