Лили Иванова продаде билети за 200 хиляди лева

Естрадната прима Лили Иванова разпродаде 80% от ВИП пропуските за концерта си в зала Арена Армеец, който ще бъде последният от националното ѝ турне на 4-и декември тази година. Общата стойност на изкупените билети е малко над 200 хиляди лв., показва справка на „Галерия“.

Едно място от първите 10 реда струва 250 лв. По-приемливите са цените на евтините билети – 60, 90, 130 и 160 лева. Скъпи за почитателите на Лили се оказаха билетите от 200 лв., но въпреки това повече и от тях са разпродадени.

Най-много пари легендарната изпълнителка ще прибере именно от изявата си в София, това показват и ранните резервации – 9 месеца по-рано.

Любопитна подробност е, че билетите в девет от обявените градове вече са разпродадени. Става дума за тези във Враца, Козлодуй, Кърджали, Смолян, Кубрат, Разград, Търговище и Монтана. В Ловеч пък билетите свършиха светкавично и се наложи Лили Иванова и екипът ѝ да обявят втора дата за концерта там.

Първият концерт на Лили е на 14 април в родния Кубрат, където най-евтините билети са на стойност 50 лв. След това тя се отправя към Разград, Габрово, Видин, Плевен, Хасково, Ямбол, Сливен, Панагюрище, Сандански, Шумен, Благоевград, Добрич.

Преди дни певицата получи поредния приз за творчеството си от министъра на енергетиката Александър Николов.

Previous post Стойте настрана от тези 4 зодии, те са най-избухливите
Next post Денис с посмъртна награда за “Цялостен принос към българската музика”