Лили Иванова се гримира с 9 четки

Естрадната прима Лили Иванова не се довери на професионален гримьор във време на пандемия и заложи на собствените си умения и огледало за макиажа по време на новата си фотосесия. Това са и първите кадри на изпълнителката за отиващата си година.

До момента всички снимки, които тя е публикувала в социалните мрежи са архивни кадри от младите й години или изминали концертни изяви.

Певицата качи няколко фотоса, отново черно-бели в личния си профил, на които се намира в гримьорна, разпръснала четки, пудри и сенки за очи.

Над кадрите Лили е благодарила на целия екип, работил по въпросната сесия, като липсва гримьор. Примата е подписала себе си и след стайлинга. Вместо да разчита на стилист, тя е подбрала любими дрехи, с които се чувства удобно.

От снимките впечатление прави, че Лили е изключително професионално оборудвала личния си куфар с гримове, като освен всички пудри , фондьотени и сенки, тя се гримира с цели 9 четки. Една от тях е за руж, друга за пудра, а с няколко от тях се слагат различни цветове сенки. Не е забравила и специална четка, с която се очертават вежди.