Лили Иванова се пази от магии с огнена защита

Лили Иванова никога не е криела, че има влечение към окултното и редовно в годините се е доверявала на различни ходжи и ясновидци, за да държи далеч магиите от себе си.

Преди време в свое интервю естрадната прима призна, че е посещавала ходжа във Варна, който ѝ бил развалил над 20 прокоби, повечето от които направени от нейни завистливи колеги. Той обаче се спомина внезапно през 2014 г. и тогава певицата решила да се довери на ясновидка от Хасковския регион, разкриват местни жители. Магьосницата не била от популярните врачки, но уменията ѝ били зашеметяващи.

Познанството на екстрасенската и певицата се случило чрез близък познат на Лили, който ѝ препоръчал ясновидката. По онова време легендата решила да посети маг заради купчината нещастия, които се стоварили на главата – първо починала майка ѝ, след това се скарала с Драго Чая, а после – и с Митко Щерев. За капак сестра ѝ Магда била приета в болница. „Наистина смятах, че съм попаднала в черна дупка. Не можех да си обясня защо толкова много злини ми се случват в живота. Бях стигнала до дъното, мислех, че съм омагьосана“, признава години по-късно естрадната легенда.

Изпълнителката на „Детелини“ решила да си направи тройна огнена защита при въпросната хасковска врачка. Тя я уверявала, че след този ритуал ще ѝ се изчистят всичките негативи и животът ѝ ще тръгне в нормалното си русло. Така и станало според думите на Лили. Тя била изключително доволна от ритуала, на който се е подложила. Оттогава насам певицата ежегодно през февруари си правела тройна огнена защита, за да ѝ върви все по вода.

Енергийният щит се извършвал чрез специални молитви, които изграждали огнена стража около човека, която да отблъсква всички магии, проклятия, лоши очи и помисли и енергии. Този метод е силно разпространен като най-силна защита, но не може да се извършва в домашни условия, тъй като най-важният компонент е молитвата, която се изрича.

Previous post Уволниха ли Банда Банда от „На кафе“? Истината от първо лице
Next post Сватбени камбанки: Емо Чолаков се ожени за Ивета