Лили Иванова смая феновете си с нова фотосесия

Естрадната прима Лили Иванова зарадва феновете си с кадри от нова фотосесия. Според надписа над снимките Иванова е застанала пред обектива на невероятния Костадин Кръстве-Коко през месец май.

Певицата позира с няколко различни визии. Първите кадри са черно-бели, запазена марка на изпълнителката. Вторите са с по-ежедневна тематика – Иванова е облечена в тениска и скъсани дънки, решени в класическо черно.

Третият кадър, публикуван по-рано днес на страницата на Лили Иванова във Фейсбук, е решен в елегантна комбинация от светлорозово и бяло. Певицата носи златисти ръкавели и обувки в същия тон, които ѝ придават стилно излъчване.

Дори по време на падемията изпълнителката беше неуморна в подготовката на тазгодишното си турне. Лили направи няколко студийни записи на нови песни, с които ще зарадва хилядите си почитатели, нетърпеливи за нейните концертни изяви.

Първият концерт е насрочен за 3-ти септември във Варна, а билетите отдавна са разграбени. Следващата изява на Иванова е в Античния театър в Пловдив на 15-ти същия месец.

Previous post Лора Крумова се връща в Нова телевизия?
Next post Скочиха остро на Руслан Мъйнов за „Бургас и морето“