Лили Иванова трие снимки посред нощ

Естрадната прима Лили Иванова изтри посред нощ последната си фотосесия. Тя махна от страницата си в социалната мрежа Инстаграм, кадъра, с който беше обявила нови дати за турнето си, но самата снимка предизвика повече шум от отпадналите концерти, поради факта, че е прекалила с фотошопа.

На сесията, примата позира в червени дрехи, червило в същия цвят, но от бръчките й няма и следа, което се е получило след обработка на кадъра. „Хубаво ги обработват тези снимки, ама няма как да е на тези години и да е без нито една бръчка, това е нереално и глупаво. Ние я обичаме заради това, което е тя, а не заради външния вид“, пише възмутен фен в нета, а пък друг побърза да се пошегува, че явно е взела пример от така модерните инфлуенсърки в социалните мрежи, които обработват всяка снимка до такава степен, че след това е труд но да ги разпознаеш на улицата.

На Лили и екипът й явно всички тези нападки не се понравиха и фотоса беше изтрит в малките часове на нощта. Пет часа по-късно той вече бе заличен от страницата на Иванова. Очаква се съвсем скоро тя да върне датите на турнето си, но с друга визия, или поне да намалят фотошопа.

Както вече стана ясно, певицата отново отложи турнето си. Първоначално то бе обявено още за миналата година, след това трябваше да започне февруари 2021-ва, но сега концертите из страната са обявени за септември месец.