Лични драми доведоха фолк звезда до депресия

Поп фолк изпълнителите определено не си оставят много време, в което да почиват от бурни участия и купони и да се наслаждават на живота край най-близките си хора. Късните работни ангажименти по нощните заведение са доста изтощителни и това многократно доказват изпълнителите от продуцентската къща на Галин.

Едни от най-обсъжданите лица на „Алга“ безспорно са Лидия и Десита, но и двете красавици опитват по всевъзможни начини да прикрият всичко за себе си и точно затова не са толкова активни в социалните мрежи. Често изпълнителките споделят сторита от сутрините, в които се прибират след тежките вечерни ангажименти по нощните клубове – колкото и да изглежда леко това, изобщо не е и коства много енергия.

Напоследък и мъжкото попълнение в отбора на Галин – Адам, е в някакви депресивни състояния, отбелязва vbox7. Личи си, че поп фолк изпълнителят иска да даде повече от себе си на последователите и верните фенове, но нито му остава време за това, нито енергия.

С думите под последната си публикация Адам загатва за лични драми, които иска да сподели, но няма тази възможност. Иначе няма как да пропуснем да отбележим страхотния му стил – дрехите и аксесоарите на Адам винаги са избрани много внимателно, a личният му стил несъмнено е забележителен.