Лолита на Гришо с нова страст, която може да разори и олигарх

Новата любов на Григор Димитров – Лолита Османова, освен че е много гореща, е и скъпа за подръжка. Сексапилната красавица има страст към хоби, което може да разори и руски олигарх. Тя обожава скъпи бижута и се задоволява само с най-класни изпълнения.

Рускинята демонстрира завидни знания в социалните мрежи и образова феновете си на тема: Елизабет II, като в няколко публикации вече представя украшенията на Кралицата. Преди няколко часа Лолита коментира Брошката Уилямсън, известна с огромния си розов диамант, открит в Танзания от канадеца Дж.Т. Уилямсън.

Бижутата, в които се е влюбила Лолита, са не само уникални, но и уникално скъпи, което означава, че Григор ще трябва да се изръси сериозно, ако иска да я зарадва с повод или без повод, пише blitz.bg.

Припомняме, че Османова веднъж вече показа, че не жали пари за хубави неща и пръсна 25 милиона долара за първата си сватба със сина на олигарха Алберт Авдолян – Гаспар, нае залата, в която връчват наградите Оскар и нае звездата Лейди Гага да пее на тържеството.

 

Previous post Палавница! Тайна на кака Лара побърка мрежата
Next post Годеницата на Хекимян го зарязала на бензиностанция