Лора Крумова ще припомня за починалия си колега Милен Цветков всяка неделя

Любопитен начин да отдаде почит към починалия си колега Милен Цветков е измислила неговата бивша екранна половинка Лора Крумова. Тя ще възкреси в Нова телевизия една от любимите рубрики на журналиста от годините, в които той водеше сутрешния блок „Здравей, България“. Това е рубриката „На фокус“, отразяваща актуални проблеми на обществото. Същото име е сложила Лора на своето ново предаване, което ще води от септември.

От Нова телевизия вече официално потвърдиха новината, че Лора Крумова се завръща там, след като прекара малко повече от година в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, пише „Уикенд“.

Водещата ще прави авторско предаване в неделния следобед. Очаква се то да заеме мястото на „Неделята на Нова“, което издържа в ефир по-малко от 2 години. То остана без водещ по средата на пролетния тв сезон, след като Мая Костадинова го напусна минути преди ефир, подплашена от клюките, че може да я уволнят. Месеци наред в телевизията търсеха заместник на тръгналата си без предупреждение брюнетка. Накрая предприеха радикален подход – вместо да сменят само лицето на шоуто си, решиха да сменят цялото шоу. Лора Крумова е предложила цялостна концепция за ново актуално предаване, което да се излъчва в неделния следобед на гърба „120 минути“ по Би Ти Ви. То ще се казва „На фокус с Лора Крумова“ – точно като рубриката, която преди 20 години измисля нейният отишъл си без време екранен партньор Милен Цветков.

Зрителите с добра памет си спомнят репортажите, които вървяха преди години в „Здравей, България“, обединени в рубриката „На фокус“. Идеята на Милен Цветков бе тези репортажи да отразяват разнообразни проблемни теми в обществото – от дупки по улиците, наводнени съседи и повредена канализация до неизплатени заплати и недовършени строежи на жилищни блокове. Водещият не пропускаше ден на екран, в който да не подкани своите зрители да се обаждат на редакционния телефон, за да споделят с репортерите му проблеми от всякакво естество, които могат да станат теми във въпросната рубрика.

Самата Лора Крумова най-вероятно била водеща в „Здравей, България“ рамо до рамо с Милен Цветков, преди да го преместят в друг часови пояс. От септември „На фокус“ отново ще е на екран, само че с подписа на блондинката. Според официалното съобщение на Нова телевизия, форматът е оригинален – негов автор е самата Крумова, а бъдещото предаване „дава заявка за силна публицистика и журналистическа проницателност, които следват най-добрите съвременни модели в медийния сектор“.

От най-новите снимки на водещата става ясно, че тя е свалила много килограми и се е разхубавила преди завръщането си на екран. След второто си майчинство звездата, която винаги е имала проблеми с теглото, бе много напълняла. Тя не успя да се освободи от излишното тегло в продължение на 3 години. Явно обаче предстоящото излизане пред тв зрителите е изиграло мотивираща роля и Лора отново блести с характерния си секси поглед, макар и все още леко закръглена според общия стандарт.

Previous post Фабрика за марихуана обгазява дома на принц Хари и Меган
Next post Мъжът на Наталия Кобилкина си купи Bentley