Лорина Камбурова се събра с майка си на небето

Младата актриса Лорина Камбурова се събра с майка си на небето. 30-годишната красавица не споделяше болката си от ранната загуба на родителката си, но всички от най-близкото й обкръжение бяха наясно, че не може да прежали скъпата си майчица. Звездата от сериала „Връзки“ е принудена от съвсем малка сама да се оправя с всичко — родителите й се разделят, когато е малко дете, а тя израства само с майка си. На 17 години обаче губи опората на родителката си, тъй като майка й си отива от рак на белите дробове.

Лорина не говореше по тази тема и не коментираше нищо за личния си живот. Още дете тя сама е принудена да си търси препитание и се явява на кастинг в „Мюзик Айдъл“.Членовете на журито — Фънки, Соня Васи, Мария обаче не виждат достатъчно потенциал в нея, за да продължи към финала като певица. Тя обаче не се предава. Започва да работи като модел в „Ивет фешън“ и така попада на кастинга за „Връзки“. Филмът, който я направи звезда.

Там тя играеше една от главните роли — на развратна тийнейджърка, готова на всичко в името на славата и успеха. Още с появата си на екран тя става популярна. А междувременно тръгват и слухове, че зад камерите Билалов й е хвърлил око. Лорина опровергава всички истории за любовни авантюри между двамата. Тя е доволна, че шест години след загубата на майка си е успяла сама да се оправи в живота и да има работа и дом.

Камбурова участваше и в клипа към силна рок балада на Стефан Вълдобрев „Тази песен не е за любов“. В парчето се пее за раздялата на двама души, които се разделят, а не трябва да го правят, защото е ясно, че са създадени един за друг.

Актрисата от „Скъпи наследници“ имаше дългогодишна връзка варненския диджей Георги Елисеев (на снимката), по-известен с професионалния си псевдоним Джордж Куест.

„Запознахме се с българската актриса Лорина Камбурова през студения декември. Тя беше част от екипа на филма „Любов и чудовища“, където изигра главната роля“, написа днес във фейсбук руският фотограф Генадий Авраменко.

Той разказва, че група приятели са се уговорили да бъдат на премиерата на „Любов и чудовища“, но Лорина не успяла да дойде, тъй като била в болница с двустранно възпаление на белите дробове.

На премиерата Авраменко й позвънил през видеовръзка и видял разстроената Лорина в болничното легло. Затова преминал с камерата през сцената, за да може актрисата да вижда и да чува какво се случва.

„И ето тази сутрин пристигна ужасната новина, нашата Лорина не успя да се пребори“, пише още фотографът.

Previous post Шок! Почина младата българска актриса Лорина Камбурова
Next post Вижте къде Мария от MasterChef ще инвестира наградата