Лоши вести в „На кафе“: Стефан закъса покрай пандемията

Пандемията засегна бизнеса на Стефан Николов с мед и пчелни продукти. Паниката и страхът от коронавируса се отразили на всичко, особено на продуктите, които произвежда мъжът на Гала.

Те някак си изпаднали от потребителската кошница в първия момент, когато хората се стремяха да се презапасят с най-необходимото. Междувременно Стефан изгубил много кошери заради пръскането с химикали и невъзможността да полага необходимите грижи.

Пътуването било затруднено при първата карантина, а хора в обкръжението му – спрели да помагат по някакви причини, разбира се.

Стефан се надява, че ситуацията ще се нормализира. Все пак медът, който се произвежда у нас, е с изключителни качества. В едно от редките си интервюта наскоро бизнесменът подчерта, че България и Сърбия са единствените в Европа със 160 вида медоносни растения. Затова нашият мед е пъстър, богат, силен, полезен.

Слава богу, поне в личен план нещата му вървят. С Гала са в прекрасни отношения, влюбени и щастливи. Всъщност Стефан е много романтичен, при това изненадващо. И винаги успява да разсмее Гала с чувството си за хумор. Водещата пък внася спокойствие и хармония. Бизнесменът се променил под влиянието й. Признавал е, че е минавал пъстро през живота имал залитания допреди любовта си с известната водеща

Сега умее да „хване пътека“ и да преследва една цел. За това голяма заслуга сигурно пак има блондинката, защото винаги е била пример за целеустременост, дисциплина. С любов, постоянство и отношение тя обезоръжила бунтаря Стефан и той сам се променил, разбирайки кое си струва, кое не. Бизнесменът се кротнал. Започнал да обича по друг начин, пише „Минаха години“.