Лудо влюбена: Анелия гали хазартния бос Любомир

Анелия вече не се крие, когато е с новия си любим и няма нищо против всички да свикнат да ги виждат заедно. Доскоро тя само признаваше, че се чувства обичана, но избягваше всячески да показва обекта на своите желания, въпреки че в публичното пространство, така или иначе, изтекоха снимки с него.

Става дума за бизнесмена Любомир Захаринов, с когото поне засега фолкпевицата демонстрира голяма любов. Повече тя, отколкото той, поне видимо, от това, което показват на снимките, но това е друга тема.

Дълги години Анелия бе доста разочарована в любовен план, все не откриваше подходящия за себе си човек, имаше и период, в който почти бе изпаднала в депресия заради липсата си на късмет. Това обаче, е вече в миналото, а към днешна дата изпълнителката е във вихъра на емоциите и усмивката ѝ буквално не слиза от лицето.

Кадърът, който брюнетката качи в Инстаграм профила си, е отпреди няколко часа и показва как двамата вечерят в романтична обстановка в Атина, Гърция, където са на почивка. Не всички последователи на Анелия обаче, останаха очаровани от избраника ѝ. Дори го порицаха, че не изглежда въодушевен толкова, колкото е тя.

„Божкеее, като го гледам тоя колко е въодушевен… Явно е много модерно мъжа да се държи като дърво в днешно време…“, гласи един от многото коментари под поста на фолкпевицата. Но пък има и много, в които фенове искрено поздравяват певицата за щастието ѝ.

През февруари тази година двамата си спретнаха романтична ваканция в планината, където не пропуснаха да се пуснат и от ски пистата. Анелия изглеждаше много щастлива, както дълго не си бе позволявала досега.

Току виж двамата вдигнали скоро и сватба, която ще бъде втора за певицата, пише blitz.bg

Previous post Боряна от „Ергенът 2“ ставала само за секс: Той се възползва от мен!
Next post Големи промени за две зодии през април