Луиза Григорова заведе малкия Бран на море

Луиза Григорова и майка ѝ Ивет избраха родното черноморие за почивката си това лято. С тях е и по-малката сестра на актрисата – Кристин и разбира се, малкият Бран, , които през този септември ще навърши една година.

Преди няколко дни, след като съпругата на режисьора Мартин Макариев официално приключи със снимките на последния си филм „Игра на доверие“, в който отново си партнира с очарователната Яна Маринова, групата обърна гръб на забързания и динамичен живот в столицата и се отправи към прекрасния и живописен курорт Дюни, разположен на 40 километра южно от Бургас и 5 километра от Созопол, където се намира и прочутият плаж със същото име, заобиколен от растителност, който е носител на престижното отличиe „Син флаг“.

Именно от там актрисата сподели няколко изображения в личния си Instagram профил, разкриващи на последователите ѝ в социалната мрежа как заслужено си почива след края на продукцията, отпразнуван по-рано с голямо парти в софийско заведение. На едно от тях, придружено с краткото, но красноречиво послание „Хубаво ми е!“, тя позира пред фотографския обектив във водите на естествения басейн, облечена в червен бански костюм от две части, включващ горнище с едно рамо и долнище с висока талия, разкриващ добрата ѝ фигура, която си е върнала за 10 месеца след раждането. На друго пък лицето ѝ сияе от щастие и гордост, държейки в ръце своя наследник, който не обръща никакво внимание на фотоапарата, запленен от необятния хоризонт, ширнал се пред него.

Тя обаче не бе единствената, която реши да запечата приятните емоции на брега с момчето, тъй като неговата 51-годишна баба, макар изобщо да не прилича на такава, предвид начина по който изглежда, стори същото. Собственичката на модна агенция „Ivet Fashion“ сподели във виртуалното пространство галерия, съдържаща 2 кадъра, на които е със своя внук, озаглавена „Лювоб“. На първия двамата са сами, но на втория към тях са се присъединили още две жени, радващи се на детето.

Previous post Дара пусна зашеметяващо видео към новия си сингъл “Thunder”
Next post Внимавайте! Тези знаци са с най-слаби ангели в зодиака