Луиза Григорова се бори с коварен проблем

Луиза Григорова никога не е притежавала много гъста и буйна коса, но в последно време се вижда огромна разлика в прическата й, пише varna24.bg.

На някои нейни снимки дори се забелязват голи петна по скалпа й, които правят впечатление на почитателите й. Според някои това неприятно състояние може да се дължи на КОВИД-19, който актрисата изкара през пролетта.

Тогава тя сподели, че около седмица се е чувствала зле, а PCR тест потвърдил диагнозата й. Мъжът й Мартин Макариев и синът им Бран също се заразили.

Всеки от тях обаче се лекувал по различен начин. Луиза подчерта, че не е преставала да кърми бебето дори по време на заболяването. Момченцето станало изключително раздразнително – както заради коронавируса, така и заради факта, че започнали да му растат зъби.

Това превърнало и даването на лекарства в доста трудна задача. Общото състояние на звездата от сериалите „Стъклен дом“ и „Откраднат живот“ бързо се стабилизирало, но явно дългосрочните странични ефекти от болестта не са я подминали.

Косопадът е често срещано явление и през първите месеци след раждането, когато организмът на майката все още е изтощен, а хормоните не са се стабилизирали. Вероятно комбинацията от няколко предразполагащи фактора се е отразила зле на Луиза. За щастие, има много съвременни методи, чрез които тя може да подобри вида на косата си, пише Hotnews.bg

В началото на юни певицата навърши 31 години и отбеляза празника си на снимачната площадка на филма „Игра на доверие“. Тя влиза в една от главните роли. Прави впечатление, че заради лентата Григорова е променила външния си вид – за снимките тя се е издокарала с дълга руса грива. Това обаче не е истинската й коса, а е перука.

Previous post Лидия Инджова блесна в сериал на Netflix
Next post Галена напусна „Пайнер“ по терлици