Луиза Григорова се отказва от всичко материално

Актрисата Луиза Григорова преживя катарзис откакто се хвана с режисьора Мартин Макариев. Щерката на Ивет Григорова се отказва от всичко материално, за да живее един нов и по-стойностен живот, пише show.blitz.bg.

Приятелки от детството на Луиза не могат да повярват в какъв човек се е превърнала. Някои от тях имат съмнения, че Луиза го играе пред камерите на толкова духовен човек, а всъщност си е все същата кифла, каквато е била като ученичка.

Постовете на Луиза напоследък са много интересни и показват в какво е смисълът на живота. Вместо да се снима в лъскави и популярни заведения, звездата от „Диви и щастливи“ е избрала нещо по-вълнуващо.

„Най-голямото богатство на този свят, са хората, с които се обграждаш. Аз отдавна спрях да се привързвам към вещи. Сега мога да кажа, че съм истински щастлива. Заради много неща, но едно от основните е приятелите ми.

Те всъщност са вече семейство за мен! Преди няколко дни, с част от тях, преживяхме нещо, което не може да се опише с думи, защото беше твърде добро. Вечеряхме във fine dining ресторант, в село в северозападна България, създаден от един изключително вдъхновяващ човек и най-добрият шеф готвач, който съм срещала.

Бяхме посрещнати страшно топло от него и приятелката му, с която сега управляват това вълшебно място. Казва се “Она̀” и трябва да се изпита. Никога не бях вкусвала такива ястия, неописуемо е. Разказвам ви това, защото освен експлозията от вкусове, бях и страшно вдъхновена от тези млади хора – Филип и Яна, които са живели години извън България, но избират да се върнат тук и да създадат нещо неповторимо. Благодарна съм, че прекарах тази чудна вечер с хората, които обичам“, споделя Луиза, а компанията са ѝ правили нейният любим Мартин, както и актьорите Александър Сано и Яна Маринова.