Луксозната кухня на Емилия разбуни духовете в мрежата

Певицата Емилия сподели с феновете си най-вкусното кътче на дома си – кухнята. Блондинката показа в социалните мрежи как приготвя сутрешната си закуска сред невиждания лукс на дома си.

От фотосите Емилия изкушава последователите си с фреш от портокали и смес от авокадо, орехи и годжи бери. Уютното и красиво кътче, в което изпълнителката се наслаждава на вкусното си утро, е детайл от приказното имение на бизнесмена Жорж Башур край София, чиято гледката от кухненския прозорец може да накара всеки да се размечтае.

Има обаче още нещо, което не убягна от окото на наблюдателните фенове, и то е, че на всички снимки изпълнителката на „Пайнер“ е с грим, вместо с целия си неподправен сутрешен блясък, както подобава на една примерна домакиня, станала рано сутрин да приготви закуската.

„Добро утро. Ти със грим ли спиш? Малко е плашещо“, пише ехидно една от последователките на Емилия.

„Как отваряш прозореца… и аз искам така да ми е мивката, но тази батерия… нещо не се връзва. Иначе е убавиня всичко и ти Емилия“, звучи коментарът на друга.

Не липсват оценки и с по-злобно звучене. „Сега Екатерина Башур ли ще копираш?“, възроптава през смях потребител под иначе доста хубавите и свежи кадри.

И докато някои се чудят как да се заядат с Емилия, бъзикайки се с нея не тема диета и готвене, други по-мили потребителки пишат: „Не закусвам, но кафе с голямо удоволствие бих пила с теб“, „Едно красиво същество, точно като бял Ангел!“, пише woman bg.

Previous post Зверски скандал в “Игри на волята”! Искат 100 бона неустойка от участник
Next post Лили Иванова трие снимки посред нощ