Лукс! Мъжът на Гери Малкоданска й вдигна палат като слънце

Гери Малкоданска изпрати старата година и посрещна новата 2021 в чисто нов палат. Подарен й от любимия й мъж и татко на сина й Лео – дизайнерът Алекс Ковачев.

Той сътвори за половинката си дома на мечтите й и от една седмица щастливото семейство се шири в апартамент с изискан интериор.

Обзавеждането на луксозното жилище е изцяло по идея на домакина, който до последния момент е пазел в тайна от своята любима, която допуснал вътре едва тогава когато всичко било изпипано до последния детайл.

Алекс Ковачев е един от нашите най-успешни интериорни дизайнери известен не само в България, но и по целия свят. И това се вижда от премерения лукс, който е постигнал в собствения си дом. И детската стая на Лео, и спалнята, която ще използва за офис, и хола където с Гери си пият кафето, показват какъв е майстор по обзавеждането, в което е вложил целия си талант.

Единствено кухнята, която е снабдена с всевъзможни уреди за готвене, Малкоданска не приела с ентусиазъм. Тя самата признава, че не е добра домакиня и не знае за какво са използват някои от тях. Но пък Алекс бил голям кулинар и когато е свободен, приготвя за семейството вкусна вечеря.

Новия си палат двамата показаха при Гала в предаването „На кафе”, а синоптичката, която много обича да посреща гости, покани всичките си колеги да й гостуват