Луна опроверга лъжа за себе си, не казва къде има нов дом

Преди няколко дни в медийното пространство се появи информация, че Луна напуска България и заминава за Истанбул. Изпълнителката на „Искам го, стискам го“ дори планирала да заживее за постоянно в южната ни съседка. „Абсолютна лъжа е, че заминавам за Турция!“, отсече фолкпевицата пред таблоида „България Днес“.

Според нея тази класическа фейк нюз се родила заради едно съвсем прозаично обстоятелство – продажбата на мезонета ѝ.

„Сигурно някой е прочел някъде за продажбата и оттам е тръгнала тази фалшива новина“, допуска Луна.

Напук на представата, че днес не е време за жени, певицата е на противоположното мнение.

„Не, точно сега е време за жени. Само жената може да променя“, убедена е Луна. По думите ѝ „мъжете не са направили нищо, за да не допуснат цялото това напрежение“, което се е натрупало в Европа и света.

Луна опроверга и слуховете, че преустановява политическата си дейност и слага кръст на певческата си кариера.

„Продължавам да пея и да правя концерти. Както вече казах, продадох мезонета си в София, но това изобщо не означава, че се отказвам от всичко в България. Приемам тази „вест“ за едно екстравагантно съчинение“, каза през смях фолк изпълнителката.

Тя нарече още тези слухове „вид пропаганда“, която не излизала от нейната уста.

„В България съм, не съм ваксинирана и на предстоящите парламентарни избори ще се кандидатирам за депутат“, разкри Луна.

Засега изпълнителката на „Чики-чики“ не издава адреса на новия имот, в който ще се нанесе всеки момент. Не отрече обаче, че мезонетът, с който се е разделила наскоро, се намира в баровския квартал „Лозенец“, в непосредствена близост до сградата на Националната здравна каса. Комшии на Луна от построената в средата на 90-те кооперация споделиха, че през годините певицата от дъжд на вятър се появявала там, защото често пътувала до САЩ.

„Но в София е много приятно. Всичко е въпрос на мироглед, на подсъзнание. Когато човек е духовен, не би създал такива проблеми – и местни, и световни, не би създал такива противопоставяния, защото човешкият живот е един миг. Аз не се страхувам от война, защото вярвам в Бог и не искам да бъда отговорна за невежеството и алчността“, обобщава певицата.

Previous post Аделина Радева срещнала любовта на куц крак
Next post Моника Валериева с поредна пластична интервенция