Любимата на покойния Денис Теофиков се пусна само по… коса

Любимата на Денис Теофиков – Алекса, загърби траура. Малко повече от 100 дни след кончината на младия изпълнител красавицата отново започна да ходи по дискотеки, пише „България Днес“.

Тъмнокосата гримьорка се забавлява до зори в чалготека, където изява имат братовчед ѝ Антонио и друга младата звезда в поп фолка Еви Аспарухов. Алекса била на първия ред на купона и се забавлявала на макс, разказват присъствали на събитието, състояло се в столичен клуб.

Това е първо посещение за силиконката в дискотека, откакто Денис почина. Досега тя не посещаваше никакви светски изяви. Сега обаче изглежда тя вече е готова да си върне обичайния си начин на живот.

Брюнетката бе изпаднала в тежка депресия след смъртта на Теофиков. Младият изпълнител почина в края на октомври след падане от 7-ия етаж на сграда.

Алекса използваше социалните мрежи, за да изрази скръбта си и постоянно се обясняваше в любов на вече покойния ѝ любим в медиите.От известно време това не е така. Преди да отиде на чалготека, Алекса показа пищните си форми в социалната мрежа. Гримьорката публикува апетитни фотоси, които обаче не се харесаха на феновете на Денис Теофиков и те я засипаха с критики. На снимките мацката е изкарала на показ огромния си бюст, който е прикрит само с дългата ѝ коса.

„Май го забрави“, гласят голяма част от коментарите.

Мнозина в същия момент я защитават, че продължава живота си и не губи жаждата си за живот. Гримьорката показа достатъчно дълго, че държи на починалия Теофиков. „Алекса не може да влезе в манастир и да скърби цял живот. Тя много тъгува за Денис, но няма как да се откаже от живота“, коментират близки на пищната мадама, която е в пика на младостта си.

Previous post Новият мъж на Джулиана Гани е барета
Next post Асен Блатечки показа новото си русо гадже