Любопитно: Какви хора сме според деня на раждане

Не само датата ни на раждане, но и денят, в който сме се появили на бял свят, разкрива черти на характера ни. Тук може да видите какви сте според деня си на раждане:

Понеделник:

Родените в първия ден на седмицата винаги са първенци в живота. Успяват рано да създадат семейство, първи са на работното място и опитват първи от благата на живота. Хората, които са родени в понеделник, могат да се похвалят с широко скроена душа, която дава всичко за всеки, без да се съобразява колко остава за самия него.

Вторник:

Хората, които са родени във вторник са много сърцати. Те правят всичко в живота с любов, не пестят енергия и сили и затова винаги получават отлични резултати. Много често помагат на хора в беда, включват се в благотворителни инициативи и винаги за първи да помогнат. В любовта имат късмет след 30-тата си годишнина, кога всичко се нарежда точно, както трябва.

Сряда:

Родените в сряда обичат много себе си, гледат винаги да са добре и някои биха ги нарекли егоисти, но ние ги наричаме хора-бохеми. Обичат живота и хубавите преживявания, обичат да си угаждат, но наред с това и хората покрай тях намазват от хубавия им живот. В любовта са много пестеливи откъм романтика, но за сметка на това са много верни и остават до партньорите си за цял живот.

Четвъртък:

Хората, които са родени в четвъртия ден на седмицата са много спокойни, тихи и всички техните познати се обръщат към тях за съвети. Имат вродена мъдрост и инстинкти, до които много хора се допитват. В живота си имат късмет в много начинания, с които се захванат и винаги намират начин да излязат победители от всяка ситуация.

Петък:

Родените в петък са много чувствителни личности, които живеят в свой собствен щастлив свят. За тях всичко е розово и много хора не ги разбират, но оптимизмът им е направо заразителен! Обичат много да мечтаят, имат смели и големи мечти, които рано или късно сбъдват и това ги прави много щастливи. В любовта намират точния човек, който е същият като тях.

Събота:

Хората, които са родени в събота, са много артистични личности, за които светът изглежда по различен начин. Те обичат много да четат, да гледат филми, да пътуват и много силно да мечтаят. Малко са наивни, което ги прави лесна мишена за недоброжелателите, но когато осъзнаят, че някой ги подлъгва, лесно си тръгват без угризения. Много силно емоционални личности, към които лесно се привързваш.

Неделя:

Всеки, който е роден в неделя, може да се похвали с много добър инстинкт и преценка на другите хора, без дори да ги познават. Те са много интуитивни и винаги разчитат на това в живота си – така вземат решения, които почти винаги се оказват правилни. Много рано в живота създават семейства и много държат на тях. Обичат домашния уют и правят всичко за хората у дома, с които са много близки през целия си живот.