Любо Киров празнува рожден ден в „Арена Армеец“

С торта и много настроение – така Любо Киров се готви да посрещне гостите на първия си голям концерт в „Арена Армеец“. Гранде събитието ще е заключително за турнето му, което минава под надслова „Целуни ме“.

Датата – 26 октомври, не е избрана случайно. Именно тогава Любо ще посрещне своя 49-и рожден ден.

На концерта в „Арена Армеец“ публиката ще има възможност да се наслади на някои от доказаните хитове на Киров през годините. Феновете ще чуят и нови произведения, част от предстоящия албум на звездата, в който влиза и „Целуни ме“.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки към момента и при намален капацитет, съобщават организаторите.

„Да, ще е голяяям рожден ден с много музика и много приятели на сцената и в залата. Обещах ви такъв концерт и спазвам обещаното! Благодаря ви за подкрепата през всичките тези години и ви чакам на 26 октомври“, написа екзалтираният певец в социалните мрежи по повода.

Междувременно Любо се готви и за следващия си голям проект извън музикалната сцена. Става въпрос за ролята на ментор, която ще получи в рамките на новия сезон на „Гласът на България“.

Previous post Стефка Костадинова с разтърсващ разказ за предсказание на Ванга
Next post Рачков призна какво прави вечер вкъщи