Любо Нейков и Евтим Милошев скарани за пари?

Комикът Любо Нейков и съдружникът му Евтим Милошев, които направиха един от най-успешните продуцентски тандеми, вече не работят заедно по нови проекти и с общия им бизнес е свършено. Двамата продуцираха едни от най-гледаните сериали и предавания, но вече почти не поддържат контакти, пише „Ретро“.

Още през 2019 г. двамата разделиха част от фирмите си, но в други продължиха да бъдат съдружници. Милошев реализира свои проекти самостоятелно.

Нейков претърпя неуспех с предаването си „Дъ Шоуто“, което бе свалено от ефира на Би Ти Ви само след няколко епизода заради слаб зрителски интерес.

„Ние сме готови, когато телевизиите пожелаят нещо подобно, но не можем да говорим за 10-12 бройки и как до края на годината нямаш право да снимаш на друго място… Да подписваш малоумни договори, а на всичко отгоре заплащането е унизително“, отговаря Любо Нейков на въпрос дали „Комиците“ ще имат нови епизоди.

Евтим Милошев също е в затруднение. Миналата година той и екипът му заснеха втория сезон на криминалния сериал „Дяволското гърло“ с Владо Карамазов и Теодора Духовникова. Излъчването трябваше да стартира тази есен по Нова, но това още не е сигурно.

„Уж заснехме втория сезон и трябваше да тръгне есента, а нищо не се чува. Няма и реклами. Може би е зле и не искат да го излъчат. За да не се излагаме. Кой знае“, възмути се Карамазов в социалните мрежи наскоро.

Previous post 52-годишната Нелина сподели секси селфи по бански
Next post 4 зодии са готови на всичко, за да си върнат изгубената любов