Люси Дяковска изпаднала в тежка депресия след „развода“

Люси Дяковска отново е в минорно настроение и емоциите ѝ са обясними предвид факта, че наскоро се разведе с екзотичната танцьорка Марчела, с която изглеждаха много влюбени.

Развоя на събитията обаче, явно не е бил в тяхна полза и двете се разделиха. В последните месеци Люси живееше в Германия заради половинката си, но вече отново си е в България, където лекува нараненото си сърце. Единственото, което я спасява от депресията, е кучето ѝ Мели, и новите проекти, по които работи у нас.

Само за една година Люси Дяковска премина през събития, с които други хора не се сблъскват с десетилетия. Изпълнителката успя да се върне на световния музикален връх, благодарение на повторното събиране на германската си група „Ноу ейнджълс“. Покрай снимките на ново видео на бандата тя се влюби в сценичната си партньорка Марчела. За пръв път в живота си звездата повярва толкова силно, че е открила сродната си душа, че се реши на брак. През лятото двете се ожениха и Дяковска прие като свои двете деца на Марчела.

В началото на есента обаче стана ясно, че връзката им се е разпаднала. Люси публично се сбогува със своята любима, която пък от своя страна не показа никакво съжаление за края на любовта им. Вместо това се опита да постави начало на собствена кариера като певица. Според мълвата, Марчела се е върнала към силния пол и в момента има връзка с влиятелен тв бос в Германия, пише „Уикенд“.

Не е ясно как е протекъл разводът между родната звезда и нейната вече бивша съпруга, но със сигурност се знае, че Люси е страдала толкова силно, че се е сринала до пълното емоционално дъно. Българката се чувствала толкова зле от раздялата, че вече не можела да живее в Германия. За втори път в живота си тя е обърнала гръб на световната си кариера, за да се прибере в родината при своите близки, с които да лекува разбитото си сърце.

В момента Дяковска е ограничила кръга на личните си контакти основно до своето семейство и кучето си Мели, което наскоро стана на 8 години. Всички останали срещи на звездата били свързани с работата, която в момента е най-важното нещо в живота ѝ. „Само работата ми остана! Тя ме спасява“, коментирала Люси пред свои познати.

Певицата възобновява концертите си с Плевенската филхармония, които станаха голям хит преди няколко години. Тя вече е планирала две изяви по Коледа – първата е в софийската зала „България”, а втората – във Варна. Дяковска смятала да възобнови и концертите си с хитове от световни мюзикъли.

Previous post Софи Маринова с нов мъж до себе си и нов живот
Next post Дара удари половин милион фенове