Люси Иларионов и Ани Хоанг фалираха

Режисьорът Людмил Иларионов – Люси и певицата Ани Хоанг се сблъскаха с пореден фалит. След като затвориха вратите на семейния си бар „Новото“ в град Елин Пелин, понастоящем двамата са преустановили доставките на храна, а причината е липса на персонал и финанси.

Люси и Ани направиха грандиозно откриване на заведението на 12 март миналата година, а ден по-късно беше обявено извънредното положение заради Ковид-19. Тогава режисьорът се ожали, че всичките им вложения са отишли по дяволите, а закупените храни и напитки директно в коша за боклук. След месеци на изолация двамата успяха да стартират повторно, очевидно без успех.

Запознати издават, че след първия фалит Люси и Ани са работили предимно с доставки по домовете, като с част от тях се е ангажирал лично режисьорът. Към момента обаче теренът се използва за снимачна площадка от Люси, който го предлага на колеги за видеоклипове.

Дизайнът на мястото е бутиков, ръководен от последните тенденции за обзавеждане на заведения за бързо хранене в САЩ. В него са снимали куп звезди сред които Азис и Диона, пише вестник „Телеграф“.

Previous post Соколи накацаха Джулиана Гани в пустинята
Next post Звезда от „София ден и нощ“ стана снаха на Динко Динев