Люси от „Ергенът“ едва оцеля след катастрофа

Една от най-одумваните участнички в „Ергенът“ – Людмила, е преживяла тежка катастрофа. Брюнетката преживява ужасен инцидент на пътя преди няколко седмици и за късмет се отървава жива, но с няколко поражения. Травмите, които Люси получава, са сериозни и се налага да се лекува, призна самата тя, пише Флагман.

„Преживях катастрофа. Получи се камшичен удар, от него ми се нарани врата“, споделя мацката, която е с медицинска яка в момента. Къде точно е станал инцидентът, Люси не споделя. Мадамата не обяснява и дали е имало друг с нея по време на транспортното произшествие.

29-годишната бизнесдама сподели и друг проблем. Тя получава редица обиди и хейт от почитатели на шоуто „Ергенът“. На какво се дължи това, не знае. Най-вероятно Людмила е попаднал под обстрела на фенове на шоуто заради разногласията си с друга участничка във формата – Благовеста Бонбонова.

Бившата футболна половинка и Люси имат вражда, която е видима за всички, гледащи предаването. Людмила показа част от коментарите, с които всекидневно е заливана. Част от тях са доста вулгарни и няма как да публикуваме.

Previous post Турция, Кипър, Тайланд – любимите дестинации на руснаците треперят
Next post Зори от „Ергенът“ призна, че била влюбена във Виктор