Маги Желязкова си махна силикона

Маги Желязкова, която от няколко години настоява да бъде представяна с новата си фамилия Сидерова, иска да се завърне към естествената си визия. Моделката често може да бъде видяна без грим, като не се притеснява и в социалните мрежи да качва кадри без макиаж и филтри. Последователите на смуглата красавица се усъмниха, че май е махнала силиконовите импланти от бюста си. „Уикенд” забеляза, че наистина Маги е видимо по-плоска и сякаш вече е с естествените си гърди.

Носителката на титлата „Мисис България 2003” от две години не е част от предаването „На кафе”, където се изявяваше като репортер няколко сезона. Брюнетката признава, че в момента не се занимава с нищо, като е посветила цялото си време на самоусъвършенстване и обгрижва близките си, които са били на по-заден план през годините, заради ангажиментите ѝ.

„Радвам се, че най-сетне имам време за близките и за себе си. И този момент, в който човек остава без кой знае колко обществени ангажименти, също е много хубав, трябва да е част от живота и да бъде изживян. В такъв период съм от две години” – признава Сидерова.

Екзотичната красавица никога не е криела, че има силиконов бюст, който далеч не беше пищен и вулгарен. Маги имаше около 300-330 кубика във всяка гърда, но днес няма и помен от имплантите.

Бившата репортерка на Гала вече видимо е доста плоска, но последователите ѝ я харесват и така. Даже я поздравяват за решението ѝ да се отърве от силикона, както най-вероятно е направила. Моделката от години тренира усилено във фитнеса и то с големи тежести, но не е възможно да е „стопила” изкуствените си гърди, а по-скоро е решила да се отърве от тях и така изглежда видимо по-добре. Маги има хиалурон в устата и това е единствената корекция на 48-годишната брюнетка.

„Мисис България 2003” не е единствената популярна българка, която каза „не” на силикона. Преди няколко години Енджи Касбие се върна към естествената си визия. Популярната диетоложка имаше импланти в гърдите.