Маги настръхна: Изтече скандално видео на Азис със Софи

Азис и Софи Маринова показаха, че на сцената на „Като две капки вода“могат да пеят джаз, естрадна музика и дори рок парчета, но зад кулисите си отпускат сърцето.

От продукцията са се видели в чудо от темперамента на ромските изпълнители. Били шокирани, след като зад кулисите ги заварили да правят нещо доста неочаквано за шоуто.

На последния лайф Софи се опита да влезе в кожата на Лейди Гага, а Азис – в обувките на колегата си Фики. И преобразени по този начин, по време на една от рекламните паузи, се скрили зад кулисите и надули от телефона мазна чалга.

След като екипът започнал да ги търси, за да заемат мястото си на сцената, ги сварили да въртят бесни кючеци. Всеизвестен факт е, че целият екип на Маги Халваджиян е върл противник на лекия жанр и меко казано изпитват погнуса от кръшните ритми.

„Лейди Гага върти гюбеци с Фики“, шегували се после зад кулисите. Факт е, че Софи Маринова стана любимка на зрителите със своето непринудено поведение, докато Азис все повече дразни с надменното си и арогантно демонстриране на това, че е звезда

Previous post Сексуалният трик на Клеопатра ще ви превърне в богиня в леглото
Next post Виктория развя знамето ни на откриването на Евровизия