Маги скастри Геро и Рачков на живо в ефир

Продуцентът Маги Халваджиян се скара в ефир на водещите на „Като две капки вода“ Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро по време на снощния концерт на живо. Продуцентът взе микрофона още в началото на шоуто и от сцената на предаването доста сериозно се скара на двамата да се отнасят с уважение към журито. Някои от грубите шеги и майтапи от тяхна страна в предишните четири предавания този сезон са му дошли в повече, както и на голяма част от зрителите между другото. Не веднъж или два пъти водещите прекрачваха границите на благоприличието в отношението си към журито и караха някои зрители дори да се чувстват неудобно от видяното.

Снощи към звездното жури, което оценява имитациите, се присъедини телевизионният продуцент и музикант Димитър Станчев.

„Пиша песни от дете. Бях на 12, когато написах цяла песен от край до край. Млад напуснах България и заживях в Канада. Песента, която ще чуете, написах в една снежна нощ в Торонто“, сподели той за песента, която изпълни на сцената на „Като две капки вода“.

„Лично поканих г-н Станчев да журира. Той е изключителен меломан и мой приятел. Той е човек, който живее заради музиката и съм изключително щастлив, че прие“, сподели Халваджиян. Димитър Станчев върна добрите думи към Маги и го нарече свой най-добър приятел.

Previous post Митове за живота в Германия, които са тотално погрешни
Next post Гущеров изтръпна заради Maybach-а на Светлана