Маги Халваджиян с неуместен коментар за „Всичко е любов“ с Иван Иванов

Големият български актьор Иван Иванов си отиде на 72 години преди два дни, а родният хайлайф показа своята любов и приятелство към таланта му.

Продуцентът Магърдич Халваджиян изрази скръбта си с доста странен коментар за филма „Всичко е любов“. Веднага се появиха реплики, че думите му са неуместни в този момент.

Ето какво пише Халваджиян:

„В памет на Иван Иванов седнах тази вечер да изгледам “ Всичко е любов“. Не го бях гледал от 30 години. Хубава история, но музиката….

Съжалявам, че трябва да го кажа, но това е най-лошата филмова музика! Музика, която няма нищо общо с филма! Особено пък за филм, който се казва “Всичко е любов“. Абсолютно необяснимо за мен!“, написа той във Фейсбук.

Ето и част от коментарите под поста му: „Неуместен коментар в такъв момент“; „Изключително глупав и неуместен коментар в такъв момент. Поклон пред един голям талант ! Напусна ни един от идолите на нашето време, оставил незабравими мигове, които трябва да помним с уважение и умиление ,защото вече няма такива актьори и филми! Поклон!“; „Иван Иванов е актьор, а не композитор и не разбирам защо точно днес трябваше да наблегнете критично на музиката към филма.“