Майката на Виктор издаде най-големите му тайни

Виктор Стоянов много бързо се превърна в най-желания ерген в държавата заради участието му в едноименното шоу по bTV. Освен с красота „Ергенът“ блести и с много лични качества и успехи, които излязоха наяве при участието му в емоционалното шоу „Търси се“.

Много лична е срещата в предаването с майка му – Росица, която разказа, че Виктор от малък е много самостоятелен и макар че има двама братя, винаги е бил опората в семейството.

„Той има уникално чувство за справедливост“, заявява тя.

„Виктор е имал три сериозни връзки през живота си – веднъж влюби ли се, за него всички други жени изчезват“, споделя майка му.

„Благодаря, че винаги ме е уважавал, че винаги ме е допускал до себе си и че продължава да се променя и да се развива“, казва тя.

Самият „Ерген“ също разкри много лични неща за себе си и призна кои са най-кофти чертите в характера му.

„Кофти черта на характера ми е, че в такъв момент забравям близките си, за което ужасно много съжалявам“, допълва той.

„“Когато съм влюбен, виждам само дамата срещу мен. За мен целият свят става този човек отсреща – всичко друго губи стойност и тежест. Пренареждам изборите и приоритетите си изцяло около този човек“, заявява Виктор.

„Аз съм адски ревнив човек – аз имам много силно развито чувство за собственост. Ужасен характер съм. Естествено е да те е страх някой да не ти открадне човека, в когото си влюбен, да не го загубиш. За да не го изпитва човек, може би е нужно да има и други източници на щастие – освен човека, в когото е влюбен. Не съм перфектен в никакъв случай, не съм мъжът-мечта – със сигурност имам много трески за дялане“, споделя той.

„Имам много голям дефицит на търпение, ужасно нетърпелив съм“, признава Виктор.

Той се определя като „мечтател – един вечно търсещ, вечно незадоволен, вечно искащ повече от себе си“.

Виктор е спортист от ранна детска възраст. Най-младият национален състезател по гребане. Нелеп инцидент обаче го изкарва от спорта. На лагер той чупи прешлен, налага се тежка операция и продължителен период за възстановяване. Няколко години търси себе си и се лута, но приятелите и любовта го изкарват отново на светлата пътека на живота. Днес той е фитнес инструктор и отново спортът владее дните му.

„Стана ми трудно да изляза някъде и да не бъда забелязан или разпознат“, каза Виктор в студиото на „Търси се“.

„Аз никъде не играя роля – през цялото време се стараех да бъда себе си“, споделя той за участието си в „Ергенът“.

„В реалния живот трудно бих обърнал внимание на някои от типовете дами, които са в „Ергенът“. Докато там се опитвах да бъдат отзичив и да дам шанс на всички дами. Аз изпитвах огромно уважение към тях“, допълва той.

„Повече от година не знаех накъде да поема, лутах се. Търсех нещо, което да ми даде искра. Нямаше как да се откъсна от спорта, той е начин на живот за мен – затова се върнах във фитнеса“, споделя той за времето, след като претърпява контузия и операция. Това го принуждава да спре с професионалния спорт – гребането.

„Духът и волята ме върнаха към спорта. Във фитнеса намерих утеха“, заявява той.

Previous post Гергана от „Ергенът“ без секс от 6 месеца
Next post Българинът с най-голям член в Източна Европа