Малките мръсни тайни на зодиите, според Алена

Овен
Червиви са с пари

Овните или са червиви с пари, или скоро ще станат. Под този знак са родени най-много хора от списъка на най-богатите на сп. „Форбс“. Но това, разбира се, си зависи от приоритетите на конкретния представител на знака. Овните са изключително упорити и целеустремени и, когато си наумят нещо, го постигат. Другото, с което са известни, е че са най-редовните клиенти на всяка травматология – счупвания, навяхвания, разкъсвания… Те са нерваци и небрежни, смели са до глупост и напълно безотговорни както към собственото си здраве, така и към здравето на околните. Нищо чудно, че непрекъснато се нараняват.

Телец
Имат гъдел

Телците са един от най-високо заплатените зодиакални знаци. Всеки човек, роден между 21 април и 21 май, притежава вроден нюх към парите и обикновено успява да си уреди благоприятно нещата. Ако на една и съща работна позиция и при едни и същи обстоятелства работят Телец и Стрелец, то Телецът ще има значително по-високо възнаграждение. Но рогатите имат и друга малка тайна: много ги е гъдел. Кожата им е изключително чувствителна на допир. Това е нож с две остриета в секса: от една страна много лесно може да бъдат разпалени, но от друга – да се разкикотят, ако ги докоснете не където трябва.

Близнаци
Серийни убийци

Заедно с Рибите са един от двата знака на серийните убийци. Но Близнаците разчитат на неустоимия си чар, за да примамят своите жертви. Но обикновено в престъпния свят най-много Близнаци са заловени за безкръвни престъпления, например източване на пари и измами в особено големи размери. Рядко ще ги видите да обират банка, дегизирани с маска и ръкавици против ковид. В средите на HR-ите, известни в близкото минало като „Личен състав“, Близнаците се славят като хората с най-неспокоен нрав. Те сменят работните си места значително по-често от всички останали знаци.

Рак
Високи заплати

Раците са следващите най-добре заплатени професионалисти след Телците. При равни трудов стаж, експертиза и работна позиция с останалите знаци, родените под този Воден знак ще бъдат с по-висока заплата. Може би това се дължи на другата им малка мръсна тайна – те са един от най-опасните знаци. Арестите са пълни с Раци и престъпленията им съвсем не са от леките. Те не само че са с престъпни наклонности, но и не са особено умели в прикриването на следите си. Анализ на рождените дати на най-добрите световни спортисти показва, че това е вторият по атлетичност знак.

Лъв
Най-лошите шофьори

И Лъвът, подобно на Рака и Телеца, е сред знаците, които получават необосновано високи заплати. Хората, родени под този знак, са известни като най-лошите шофьори в зодиака. Те не зачитат знаците за забранена улица, не спират на пешеходци и определено не си поплюват, когато трябва да засекат друг шофьор, тъй като са убедени, че всички пътища са създадени за тяхно лично ползване, а останалите са просто неканени гости. Превишават и ограниченията за скоростта, вероятно от бързане към фитнеса – оказва се, че Лъвовете са два пъти по-чести посетители, от останалите знаци.

Дева
Китайците ги мразят

Макар че Девата е сред най-често срещаните знаци в света (на 16 септември има най-много раждания), в Китай реномето им е много ниско. Дотолкова не ги харесват, че в някои компании отказват да наемат Деви – страхуват се, че ще им съсипят работния климат със своята придирчивост, критикарство и неспособност да проявят гъвкавост. Мразят ги дори повече и от Скорпионите, които, както е известно, си има защо да бъдат мразени. А ето и най-скришната тайна на Девите: според една астрологическа теория Деви-сомнамбули правят онези загадъчни кръгове в житните ниви по цял свят.

Везни
Почти телепати

Родените под този знак имат шесто чувство за емоциите на околните. Дори не им се налага да се напрягат – погледнат ли някого, веднага им става ясно в какво настроение е в момента, дали казва истината, крие ли нещо, ядосан ли е или пък тайно страда. Това почти телепатично усещане на чуждите настроения им помага особено много в другата им тайна суперсила. Везните са най-добрите манипулатори в зодиака. Освен че с лекота въртят всички останали около пръста си, самите те са изключително неподатливи на манипулиране. Имат и друг талант – рядко ги хващат в нарушения по пътя.

Скорпион
Секси световни лидери

Под знака на Скорпиона са родени най-много световни лидери, сочи статистика на US медийната компания Vocativ. Това е един от най-често срещаните знаци. Родените под този знак са амбициозни и независими, което може би е причината да са вторите най-нежелани от работодателите в Китай, след Девите. Скорпионите са и сред добре заплатените в зодиака. Но основният отличителен белег на този знак е техният почти неустоим сексапил. Дори да не са хубавци, те са привлекателни с прословутия си мистериозен чар, съставен от равни части дълбок проницателен поглед и Скорпионска наглост.

Стрелец
Родени за звезди

От разпасаната армия на Стрелците са се пръкнали най-много световни звезди. Тези хора са родени за слава – може би защото са толкова неориентирани, че не се главозамайват, дори и когато я получат. Впрочем, повечето Стрелци са толкова завеяни, че твърде късно забелязват че са известни. Стрелците обикновено са с дълги крака, освен ако във физиологията им не се е намесил някой зловреден асцендент. Но най-важното за тях е, че почти всички хора, родени под този знак, си обичат работата. Вероятно причината да открият любимата си професия се крие в прословутия им късмет.

Козирог
Кръшкачи и женкари

Козирозите са най-големите женкари в зодиака. Те бройкат жените, дори когато изглеждат разсеяни или дълбоко затънали в работата си. Не биха се поколебали да изневерят на партньорите си, стига да са сигурни че няма да ги хванат. Най-много потребители на сайтовете за секс запознанства са родени именно под този знак. Те са и най-активните в тези сайтове. Но по-интересното е че тези сериозни кариеристи и материалисти всъщност са сред знаците, които редовно са недооценени финансово от началството. Козирозите получават едни от най-ниските заплати. Надминават ги единствено Водолеите.

Водолей
Най-големите атлети

Това е най-рядко срещаният знак. По Земята ходят много по-малко Водолеи, отколкото Скорпиони. Ако тази статистика беше обратна, може би светът щеше да е едно по-добро място. Още повече че най-големите олимпийски атлети обикновено са Водолеи. Но пък родените под този знак са склонни да развият шизофрения. Поне ако се съди по процента регистрирани в САЩ шизофреници Водолеи. Но като цяло всички, които са родени през зимата, са застрашени от това тежко психично заболяване. По неизвестни причини Водолеите също са сред знаците, които получават най-ниско заплащане за работата си.

Риби
Психарите на зодиака

Подобно на Стрелците, Рибите са късметлии поне в труда: обикновено харесват и дори обичат работата си. Те често са самотници – по неволя или доброволно са избрали отшелническия живот. Склонни са към тежки депресивни мисли и самоубийства, тъй като живеят в различен вариант на реалността, населен с психиделични образи, мрачни духове и призраци. Сред Рибите има много серийни убийци. Те определено са шизофрениците на зодиака, като процентът им надхвърля този на Водолеите. Като шофьори не ги бива много. Но най-честото им прегрешение на пътя е, че се разсейват и минават на червено.

Previous post Скандални разговори на Сузанита с нейни фенове
Next post Вижте Топ 10 на вкусотиите от списъка на ЮНЕСКО