Мани от „Игри на волята“ изуми зрителите с менюто и облекото си

Помните ли Мани от „Игри на волята“, срещу която бяха много от участниците в трите племена, но накрая тя остана дори повече, отколкото някои от опонентите ѝ. Наскоро тя участва в „Черешката на тортата“, където изуми зрителите с менюто си и готварските си умения, а те точно това чакаха…

Мани твърди, че мрази месо, копър и още десетки храни и затова почти не докосна храната в епизодите, когато беше на гости на Андрей и Неделчо. Тази вечер обаче тя реши да ги смае и остави без думи и до определена степен успя, защото менюто ѝ учуди всички, пише sofialive.bg.

Тя сготви пилешко месо, а в салата сложи шунка. За голяма изненада на зрителите, тя опита и от двете си ястие, въпреки твърдението си, че не обича месо. Според коментари на зрителите най-големият провал обаче не е било основното или предястието, а десертът, за чиято направа използвала готов крем на прах.

Мани не изневери на стила си и на вечерята облече провокативна рокля. Участниците се бяха подготвили за истински лукс, какъвто Мани твърди че обича – омари, стриди, тънки мезета и кристални прибори, но получиха катък и маслинова паста.