Марешка от „Игри на волята“ подкара кола за 300 бона

Риалити звездата от „Игри на волята“ Марешка Бардем, която в последно време е забелязвана все повече в любимата й Варна, подкара уникалната най-нова S-ка на Мерцедес само месец след световната премиера.

Моделът, който се очакваше с нетърпение от заможните дами и господа, е оборудван с всички екстри и най нови технологии на автоиндустрията и според запознати возилото, с което се фука блондинката струва около 300 бона. Колата може да комуникира с водача и да забавлява пътниците докато пътуват .

Самата Марешка пък упорито се е заела да учи графичен дизайн и да представи своите иновации след време. Тепърва предстои да разберем дали в месеца на любовта красивата варненка ще разкрие повече за личния си живот, който засега загадъчно пази и се наслаждава в лукса на лимузината от Щутгарт.

В нета вече вървят и догатки дали пък черната тузарска кола не й е подарък именно за предстоящия празник на влюбените? Марешка е най-запомнящия се участник от първия сезон на риалити формата „Игри на волята“. Зрители са категорични, че предаването дължи успеха си на нея и красотата й, която ни радваше от малкия екран