Мариана Попова взе кардинално решение за бъдещето си с Плачков

Мариана Попова взе кардинално решение за бъдещето си със своя партньор в живота Веселин Плачков.

Двамата имат три дъщери – всеки има по една от предишната си връзка, роди им се заедно отново дъщеричка. Те разбрали, че са щастливи заедно и искат да прекарат живота си съвместно, заради което решили да се оженят.

Напрегнатата обстановка заради коронавируса ги е накарала да не мислят за пищна сватба с много гости, а да се ограничат до малко, кокетно тържество, на което да се врекат официално във вечна вярност един на друг.

Щастливото събитие е запланувано за идната пролет, ако всичко покрай пандемията дотогава се нормализира, разбира се. Двамата мислят отдавна да се оженят, но явно все не е идвал точния момент за същинската стъпка, пише „Хотарена“.

Припомняме, че през 2018 г. им се роди дъщеря Екатерина, а в началото на тази година двойката се премести да живее в родния град на актьора Плевен, за да имат по-спокоен живот, отколкото в столицата.

В момента актьорът оглавява отдел „Култура“ в Плевенската община, а Мариана започва преподавателска дейност. Само преди два дни певицата се похвали, че вокалното й студио е готово и вече очаква тийнейджърите, с които ще работи.

Previous post Башур на Емилия пресече кървава вражда в поп фолка
Next post Родителите на Мария Бакалова я чакали 15 години, мислели я за отвлечена…