Мариана Попова издаде голяма тайна от задкулисието на „Капките“

Мариана Попова направи страшен гаф по време на снощния лайф на „Като две капки вода“ и развенча една от големите тайни в шоуто, която вече 10 години мъчи зрителите.

Без да осъзнава какво прави, гласовитата шевица всъщност даде ясно да се разбере, че „Бутонът на късмета“ всъщност е фиктивен и нищо не зависи от него. Тя издаде как става всъщност изборът на образите в шоуто, пише Шоу Блиц.

Снощи видяхме Мариана в образа на Уитни Хюстън, с който тя се справи безупречно, но в стремежа си да похвали стилистката на костюма се обърка и сгафи жестоко.

„Кремена Халваджиян е чакала 10 години някой да пожелае тази песен, за да направи този костюм“, каза Мариана, без да се замисли, че за зрителите всъщност изборът на песен и изпълнител е дело на „Червения бутон“.

Водещият Димитър Рачков усети гафа на Мариана и се опита да го замаже с обяснението, че „трябва да ти се падне от Бутона“.

„Да му се падне имах предвид, обърках се“, оправда се Попова, но не успя да убеди зрителите в това. В същото време камерата даде в близък план продуцентът Маги Халваджиян, който също не беше доволен от изпуснатите думи на Мариана и как внесе смут в настроенията и нагласите на зрителите и че е убила представите им за „Бутона на късмета“.

От това стана ясно, че всъщност самите участници избират кои певци да имитират.

Previous post Пълно падение в „Ергенът“, Благовеста ще направи нещо нечувано
Next post Иде ли краят на „Пайнер“? Не останаха звезди вече…