Мариана Попова няма пари за сватба с Плачков

Мариана Попова два пъти вече е получавала красив годежен пръстен и предложение за брак, но така и не е финализирала нещата и все още е „мома“.

Преди 8 години изпълнителката бе на крачка да каже „да” на бащата на голямата си дъщеря Мария-Магдалена. Италианецът Ханес падна на колене пред Мариана в двора на Къщата по време на участието й във „ВИП брадър”. Оказа се, че бляскавото бижу е осигурено от Големия брат, а вместо да вдигнат сватба, двамата се разделиха.

Безкрайно продължава и вторият годеж на Попова с актьора Веселин Плачков. Звездата на сериала „Пътят на честта” й направил предложение още когато била бременна във втория месец с дъщеря им Екатерина преди 3 години.

Веско организирал романтично пътуване до Виена, където щял да падне на колене, като гарнира церемонията и с билети за операта на Моцарт „Сватбата на Фигаро”. За зла беда обаче актьорът имал страх от летене, а за фобията си признал пред Мариана едва, когато пристигнали на летището. Певицата се ядосала, че трябва да се връщат и предложила да заминат до Австрия с кола.

Така влюбените все пак се добрали до заветния град, операта била изгледана, предложението – направено и прието, а през цялото време годеницата едва си седяла на краката, защото за всеки е ясно, че вторият месец на бременността е един от най-тежките за преживяване. Годежът им вече продължава близо две години, а детето, което тогава е било на път, сега е на две години и два месеца, пише Уикенд.

По време на гостуването си в сутрешното предаване „На кафе” на 1 декември Мариана призна, че мечтае за пищна сватба с минимум 100 души, но все още не е намерила спонсор, за да реализира голямото събитие. Тъй като двамата с Плачков нямали пари да се оженят, Попова все увърта пред медиите, че подписът в гражданското не е чак толкова важен за нея.

„Ако някой се реши да ни плати сватбата, която ще бъде много богата и пищна, и ще има много хора… защото нашата сватба не може да бъде скромна, само като си преброя колегите и той неговите, станахме много хора. Ако са готови да платят това събитие, ние сме готови още утре да се оженим. Ако искат да ни спонсорират – насреща сме”, обясни изпълнителката, която неотдавна се преквалифицира в учител в музикалната си школа „Мери Попинз”.