Мариана Попова се отказва от пеенето

„Не ми се пее“, това заяви Мариана Попова, цитирана от novini.bg. Изпълнителката продължи: „Не ми остава много време за творчество. И аз постоянно повтарям „не ми се пее“.“

„По-интересно ми е да редя къщи – примерно интериорен дизайн. По-вдъхновяващо ми е. Цялата офанзива около пеенето и суетата ми дойде в повече през годините. Мога да пея за кеф. Напролет ще излезе петият ми албум, но не ми е на всяка цена. Това не ми е болната амбиция“ – сподели щастливата съпруга и майка на две момичета.

Мариана Попова и Веселин Плачков бяха гости в „Преди обед“ по bTV, а в един момент към тях се присъединиха малкото им момиченце и кучето.

Както е известно поп певицата се зарази с коронавирус през септември тази година и въпреки че са минали вече три месеца, призна, че все още има последици от вируса, пише Шоу Блиц.

„Все още нямам обоняние, нито вкус“, призна Мариана, а мъжът ѝ добави с усмивка, че затова често храната вкъщи е пресолена.

„Изчаквам да мине периодът с антителата, а и празниците, защото навсякъде е голяма лудница. И може би двамата ще решим да си сложим ваксина“, добави още изпълнителката и призна, че са обсъждали темата и с голямата си дъщеря Мария-Магдалена, която вече проявява интерес към ваксинирането. „Не съм крайна в тези неща, ако тя иска, ще направи този избор“.

Извън темата за ваксините и коронавирус, Мариана и Плачков споделиха, че са силно впечатлени от дечица в далечна Уганда, които пеят на невероятен български език песента на Любо Киров, Графа и Орлин Павлов „Заедно“. Те учат в българско училище там, което всеки, който пожелае, може да помогне с дарение.

„Невероятни са. Това е българско училище и приемат дарения. Редно е да им помогнем, много са сладки. С чувство за хумор дори мога да кажа, че може би ние произхождаме някъде от там, щом им е толкова чист езикът (смее се)“, каза Мариана. А Плачков я допълни с още по-колоритно изказване: „В някои наши провинции не пеят на толкова чист български“

Previous post Кремена от „Игри на волята“ махна силикона в устните си
Next post Виктория Георгиева с резервен план, ако не се омъжи до 30