Мариана Попова се ядоса на бивша депутатка

Мариана Попова не спести нищо на тези, които са проявили неуважение към представлението „Виновни“, в което тя и любимият ѝ Веселин Плачков играят главните роли. Нещо повече – тя назовава две имена на родни популярни личности, които са направили нещо много неочаквано пред всички в залата на театър „Сълза и смях“, пише Шоу Блиц.

Става дума за Вида Пиронкова и Антония Първанова, които наскоро са посетили като зрители представлението. Но това, което правят малко, след като влизат в залата, неизбежно провокира бурни реакции – и там, и в социалните мрежи, както става ясно и от видео в профила си, в което Мариана Попова обяснява с подробности случката.

„Тъй като вече живеем в изключително глобален свят и можем да си позволим социалните мрежи, за да разговаряме пряко с приятели и с неприятели, реших, че е крайно време да ви разкажа за премиерата на представлението „Виновни“ и да отговоря подобаващо на г-жа Антония Първанова, на Вида Пиронкова. Това са двете дами, които са нахлули в „Сълза и смях“, поискали са от нашите организатори официални покани, но те не бяха включени в нашия гест лист.

Вида я познаваме, но г-жа Антония Първанова не. След което са закупили билети, влезнали са в залата и според много мои колеги и приятели, сред които Мария Илиева, Данчо Караджов, Катето Евро, Марги Хранова, са си тръгнали на първата сцена, което означава, че въпросната госпожа дори не е гледала представлението. Никой никога не е излизал от залата, освен тези две дами, които явно са били, може би, в неадекватно състояние, според твърденията на нашите приятели.“, обяснява Мариана, след като през последните дни се разпространи информацията, че едва ли не представлението им е било толкова зле, че хора са напускали залата. Очевидно въпросните хора са били именно бившата депутатка и композиторката.

Приятели на двойката и зрители, които са оценили подобаващо „Виновни“, подкрепят Мариана Попова и Веселин Плачков, че такова нещо няма.

Previous post Сравниха „Мисис България“ Мани Вартан с Ким Кардашиян
Next post Актрисата Стефания Кочева призна за връзката си с Тео Ушев