Мариан Вълев изхвърли Куката, става порядъчен мъж

Мариан Вълев, чиято незабравима за феновете роля на Куката в сериала „Под прикритие“ продължава да го преследва, най-накрая ще излезе от кожата на лошо момче.

Последната му роля във филма „Животински бесове“ на режисьора Георги Костов е драматична, а снимките завършиха наскоро в Бургас.

В основните роли са Алекс Алексиев и Радина Кърджилова. Сюжетът звучи повече от обещаващо – преподавател по финанси, който ненавижда парите, се превръща в преуспял борсов играч и истинска бизнес акула, която залага на бързата печалба.

Завръща се уж за малко от Лондон, но остава за постоянно в Бургас. Големият въпрос е къде мястото на любовта и прошката. Сценарият е на Александър Чобанов (Дяволското гърло, Под прикритие), а негов партньор е журналистът и икономически анализатор Кузман Илиев, пише Слава.

„Това е модерна история за борси, за финансови пазари. Надявам се, че това ще заинтригува публиката. Хората копнеят за пари, но парите могат да имат и обратен ефект върху душата. Човек може да се поквари, но пък искаме да покажем, че има и обратен път“, твърди продуцентът Николай Христов. В ролите ще видим още Пламен Манасиев, Димитър Баненкин, Дарин Ангелов и Боряна Братоева.