Мариан Вълев: Мнозина ме смятат за мутра

Актьорът Мариан Вълев, който след участието си в „Под прикритие“ спечели прякора на екранния си герой Куката, споделя, че участието му във филма е един от най правилните избори в живота му, пише Hot Arena.

„Понякога, за да стигнеш до правилния път, трябва да минеш по грешния“, споделя Мариан. Интересни случки около снимачния процес и от превъплъщението в най-популярния български гангстер не липсват. Вълев споделя, че много хора продължават да си мислят, че той наистина е мутра и е част от ъндърграунд средите. Лошото момче на родната киносцена разкрива, че дори са го карали да заплашва хора, писа „България Днес“.

„Срещнаха ме някакви на магистралата и ме помолиха да се обадя на един и да го сплаша, защото аз съм Куката. Имаше всякакви такива неща. Може и да са си правили майтап с мен, но аз съм доверчив“, спомня си актьорът.

Куката разкрива, че сериалът е бил сниман, въпреки всички трудности.

„Борехме се! Рязаха ни сцени! Опитваха се да ни спрат, беше чудо. Не позволяваха да псуваме, а все пак това е гангстерски филм, това е начинът, по който се говори. Но нещата се случиха с много труд и много любов“, допълва звездата.