Мариела Нордел за “Ергенът“: Защо не вкарате и 1-2 гейчета в шоуто, че като го гледам…

Известната кулинарка от „Мастър шеф“ Мариела Нордел е поредната, която се изказа негативно за риалити формата „Ергенът“. Предаването е определено като най-голямото дъно в родния ефир и голяма част от хората искат незабавното му сваляне.

Нордел е известна с хапливия си език и направи на нищо продуцентите, сценаристите и момичетата, които се борят за сърцето на пианиста Евгени Генчев.

„Сценарият на Ергенът е доста тъп – нещо между розов роман за тийнейджърки, стари моми и индийски серЯл.

Ще е много по-интересно за зрителя да се намали участието на сценаристите и действието да се развива естествено.

По-малко фокус върху тия захаросаните – Валерия (напомня ми на комсомолските секретари от наше време – много миловиднички, отличнички, а всъщност са студенокръвни гадове и кариеристки. Не се отличават с особена оригиналност, но системата работи в тяхна полза), Айлин (момичето е красиво, ама не много умно и натъртва с тва лиготене и мазнене), Поли (доста дразнеща с пискливия си глас и пресиленото, постоянно кикотене), Пам (това, че е дебела не я прави нито умна, нито смела, на моменти става досадна с нейното мърморене).

Старчетата от Мъпет шоу – Габи и Елисавета са добро попадение, но техните роли са ограничени до коментаторски. Аз бих им дала поле да се развихрят.

Можеше да вкарат и една-две украинки, циганки, и едно мулатче/негърче. Аз бих вмъкнала и едно-две гейчета, защото те са креативни, остроумни и страшно ревниви, а и така, като гледам Женята, нищо не се знае….

Водещият на шоуто защо се обръща към тях с „Дами“, вместо с по-логичното „Кучки“?

Може да се предвиди къща на Евгени и там също да си кани кандидатките – да ги кара да му чистят и готвят, да му прибират чорапите и да му гладят ризите, да седят да го чакат да се прибере, щот в живота това си е част от кастинга за булка.

Аз бих поразнообразила 1-2 серии като замеся и свекървата в шоуто щото това си е фактор, а и да им стъжня живота масово на всички претендентки.

Щях също да им раздам някакви пари и да ги карам да правят седмичен бюджет – колко за храна, колко за режийни, за ваканция…. вместо да ги препитвам за любов в класната стая.

Може и да ги групирам по двойки за някоя задача, като сложа върли противтици заедно, защото в живота без компромис не става – на една жена й се налага постоянно да се съобразява с неканени роднини, неприятни колеги….

Въобще, повече реални задачи от живота и по-малко сладникаво-чалгарски ситуации. Но, предвид, че шоуто отдавна е заснето и свършило, тия препоръки остават за следващия сезон“, пише в социалните мрежи Мариела Нордел.

Previous post Сашо Кадиев отново се събра с бившата си
Next post Златка Димитрова загатна името на мъжа до себе си