Мария Бакалова: Ако не бях актриса, щях да съм журналист

Номинираната за „Оскар“ актриса Мария Бакалова, която получи световно признание за своя талант, пристигна у нас преди броени дни, специално, за да озари януарската корица на българското здравно издание – „Genica News“.

Тя даде и ексклузивно видео интервю пред Атанас Месечков, в което разказва за това как ѝ се е отразила славата и дали се разхожда свободно, без това да буди особен интерес в околните: „Аз живея в Лос Анджелис – един от минусите там е, че няма много паркове. Движиш се предимно с кола. Всички се движим наоколо с маски и е трудно някой да те разпознае. Хората са разбиращи. Нормално е с такава професия да те разпознаят – казват ти „здравей“ и си пожелавате хубав ден“, споделя тя.

Звездата разкрива, че вече е направила и дебюта си като продуцент на филм. Лентата носи името „The Honeymoon“ и предстои да излезе на големия екран през първите месеци на 2022 г. Мария споделя откровено за своята работа като продуцент, като повдига завесата около новите си професионални проекти и разкрива дали сред участниците в продукцията ѝ има поканени български актьори. Оказва се, че първата номинирана за „Оскар“ българка най-чистосърдечно е готова да отвори вратите на Холивуд за родните таланти в сферата на киното.

Previous post Иво Аръков проговори за Галена
Next post Дъщерята на Наско Сираков като две капки вода с Филип Киркоров