Мария Бакалова ден след Оскарите: Мечтите се сбъдват

Първата българска актриса с номинация за „Оскар“ Мария Бакалова направи кратка равносметка на изминалия награден сезон, в рамките на който името й стана разпознаваемо по целия свят.

Въпреки че не успя да грабне златната статуетка от Американската филмова академия, звездата от „Борат 2“ се изстреля в орбитата на Холивуд, а присъствието и на гала церемонията в неделя през нощта прикова погледите на зрителите.

„Вчера беше страхотно. Благодаря на Академията. Беше невероятно и магично. Мечтите наистина се сбъдват. Осмелете се да ги постигнете!“, призова Бакалова в социалните мрежи ден след края на бляскавото събитие.

Само след две седмици родената в Бургас актриса отново ще се отправи към снимачната площадка. Тя ще застане пред камерата за хоръра Bodies, Bodies, Bodies, където ще си партнира с младата холивудска надежда Амандла Стенбърг. Във филма се очаква да участва още и бившият годеник на Ариана Гранде – Пийт Дейвидсън, който е най-популярен от участието си в комедийното шоу Saturday Night Live. Режисьор на Bodies, Bodies, Bodies ще бъде холанската звезда Халина Рейн.