Мария Бакалова е загадъчно секси в прозрачна рокля

Наскоро Мария Бакалова публикува любопитна снимка в личния си профил в социалната мрежа, която като всяка нейна поява нямаше как да не предизвика серия от коментари – и то все все положителни.

Причината е повече от видима – прозрачната черна рокличка, с която е облечена младата ни актриса. Мария отдавна се превърна в модно вдъхновение на мнозина, а по време на наградния сезон големите модни къщи се надпреварват да я обличат. Тя е носила модели на гиганти в модата като Долче и Габана, Версаче, Луи Вютон и пр., заради което не може да ѝ се отрече, че модните рискове я привличат, но и ѝ се отплащат добре.

Този път тя реши съвсем леко да загатне за сексапила си в прозрачна рокля на лондонския дизайнер Дейвид Кома.

Вниманието към Бакалова не е стихвало, а сега със сигурност ще нарасне в пъти – най-вече заради предстоящия филм „Пазители на галактиката 3“, в който тя ще участва. Преди броени дни стана ясно също, че актрисата ще има ключова роля и в озвучаването на съветското куче Космо, изпратено на космическа мисия, което я нарежда в добра компания до актьори като Вин Дизел и Брадли Купър, които са гласовете зад едни от най-добре познатите персонажи в Марвел – съответно на Грут и Рокет.

Previous post Камелия остана само по изрязани монокини
Next post „Мис Силикон“ с тежки признания за мъжете: Набила първото си гадже